IN DE
SCHIJN-
WERPERS

Veel beleggers kiezen voor fondsen die het structureel goed doen. En iedere fondsmanager bij Robeco wil graag trots zijn op zijn fonds en pronken met mooie rendementen. In die ‘strijd’ wil ieder fonds graag een plaats bemachtigen in de High 5 van Robeco, met daarin de fondsen met de beste rendementen over de laatste drie jaar. We stellen deze top 5 iedere maand opnieuw samen.

Lees verder

De fondsen die het in 2015 het beste deden, zijn: Robeco Global Consumer Trends Equities (21,21%), Robeco US Large Cap Equities (19,50%) en Robeco BP Global Premium Equities  (19.42%). Deze fondsen stonden iedere maand of bijna iedere maand in de Robeco High 5.

* Gemiddeld jaarrendement over de periode van 1 januari 2013 tot en met 31 december 2015. De waarde van uw belegging kan fluctueren, in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Robeco Global Consumer Trends Equities
Robeco Global Consumer Trends Equities profiteert van drie structurele groeitrends. De eerste is de ‘digitale consument’: het gebruik van mobiele apparaten om via internet goederen te kopen. De tweede trend is de toename van consumenten bestedingen in opkomende markten en de derde is de aantrekkingskracht van ‘sterke merken’.
Meer over dit fonds

button

TOT 15 FEBRUARI IS HET EXTRA AANTREKKELIJK OM IN ÉÉN OF MEER HIGH 5 FONDSEN TE BELEGGEN.

Als je minimaal €2.500 aankoopt,
ontvang je €25 premie cadeau.

 

 

Robeco US Large Cap Equities F EUR
Robeco US Large Cap Equities belegt in grote ondernemingen in de VS. Het fonds bestaat voornamelijk uit aandelen met een marktkapitalisatie van meer dan USD 2 miljard. Het aandelenselectieproces speurt naar ondergewaardeerde aandelen en wordt gestuurd door een gedisciplineerde keuze voor waarde, fundamentals en momentum.
Meer over dit fonds

Robeco BP Global Premium Equities C EUR
Robeco BP Global Premium Equities biedt een aandelenportefeuille die in alle opzichten flexibel is: er zijn geen beperkingen op het gebied van marktkapitalisatie, regioallocatie en sectorallocatie. De ervaren fondsmanagers hebben de vrijheid een portefeuille samen te stellen met aandelen van bedrijven die een aantrekkelijke waardering, hoge kwaliteit en positief momentum hebben.
Meer over dit fonds

BELEGGEN IN FONDSEN DIE HET GOED DOEN.
Niet een paar maanden of een jaartje, maar over een aantal jaren. Wie wil dat niet? Rendementen uit het verleden zeggen uiteraard niks over de toekomst, laat dat duidelijk zijn. Maar in de High 5 zetten we de vijf Robecofondsen in de schijnwerpers die over de laatste drie jaren de beste rendementen behaalden.
Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

LinkedIn

Contact

Verstuur

Video